top of page
  • webmasterteddylion

Kako otkriti dobar bend?

Dobri bendovi obično sviraju godinama skupa, ili kako mi volimo reci, imaju puno kilometara ( vjenčanja ) iza sebe :)


Ako su vaši gosti iz različitih država iz Regije, nemojte raditi grešku te uzeti neki lokalni bend jer ćete imati većinom jednoličnu glazbu za to podneblje, a ostali gosti će biti uskraćeni.


Kada ugovarate bend, obavezno iskomunicirajte s bendom kakvu vrstu glazbe želite te dali bend to ima u repertoaru?


Dobri bendovi obično imaju raznoliki repertoar domaćih i stranih pjesama, te često daju opciju da nauče 10-tak pjesama koje bi ste obavezno htjeli ćuti na vašem vjenčanju, kao i pjesmu za prvi ples.


Ako se odlučite za bend koji ima jedan vokal, bez obzira bio muški ili ženski imajte na umu da će vam glazba nakon par sati postati monotona i dosadna jer ćete slušati samo jedan vokal.

Najbolja opcija je bend koji ima tri ili četiri solo vokala te samim time i puno raznovrsniji repertoar. Sto će doprinijeti da vase vjenčanje ne bude monotono.


Provjerite da svoj bend ima svoj dobar razglas i instrumente kako se vaši gosti ne bi hvatali za uši tijekom vjenčanja jer jedno je imati jaki razglas a drugo je znati namjestiti dobar, jak i ugodan zvuk.


4 views0 comments

Recent Posts

See All

Savjeti za nezaboravna vjenčanja ( by an expert )

Vjenčanje je veselje Kako bi vas najbitniji dan u životu bio nezaboravan, morate uzeti u obzir tri najbitnije stvari. 1. dobri gosti ( vjerujemo da ste ih dobro odabrali :) 2. Dobar jelovnik te pi

Comentários


bottom of page